Uvjeti poslovanja i Izjava o povjerljivosti

Ponuda artikala

Artikli na stariribar.hr su redovito ažurirani. Nastojimo pružiti adekvatne informacije o svakom proizvodu, te se ispričavamo zbog mogućih propusta. Sve eventualne greške nam možete javiti na info@stariribar.hr. U slučaju da artikli nisu raspoloživi, to je jasno naznačeno.

Načini plaćanja

Ponuđač omogućava sljedeće načine plaćanja:

– plaćanje pouzećem, kupac plaća pri primitku paketa dostavljaču

– uplatom na tekući račun upravitelja stariribar.hr – Ribolovni zavjet d.o.o. (po ponudi/predračunu).

Kod narudžbe veće od 50 €, poštarina je besplatna.

Cijene

Cijene sadrže 25% PDV-a. Cijene su važeće u trenutku predaje narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost. Cijene su važeće u slučaju navedenih načina plaćanja pod gore navedenim uvjetima. Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen u trenutku kada ponuđač potvrdi narudžbu (kupac zaprima elektronsku obavijest o statusu potvrđene narudžbe). Od tog trenutka su sve cijene i ostali uvjeti fiksni i važe za ponuđača, kao i za kupca.

Sve posebne ponude na webshopu vrijede do navedenog datuma ili do isteka zaliha proizvoda na akciji.

Pravna obavijest

Internet trgovina stariribar.hr i svi podaci na njoj, slike proizvoda, grafički i video elementi na stranici su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima i nije ih dozvoljeno reproducirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja. stariribar.hr i logotip su u vlasništvu tvrtke Ribolovni zavjet d.o.o.

Korisnički račun

U svrhu očuvanja kvalitete i pouzdanosti našeg servisa, prije naručivanja proizvoda trebate se registrirati. Na taj način osiguravamo pouzdanost zaprimljenih narudžbi, a korisnicima jednostavnost procesa narudžbe i dostave na kućnu adresu upisanu prilikom registracije.

Ukoliko ste registrirani korisnik servisa stariribar.hr, odgovorni ste za ispravnost vaših osobnih podataka (ime, prezime, e-mail adresa, broj mobitela i kućna adresa), te za očuvanje tajnosti vaših pristupnih podataka (lozinka). Sukladno s tim, prihvaćate i odgovornost za sve vaše aktivnosti na servisu stariribar.hr.

Administratori servisa stariribar.hr zadržavaju pravo zabrane pristupa, brisanja korisničkog računa, te odbijanja narudžbi bez upozorenja ukoliko dođe do zlouporabe servisa stariribar.hr.