Dostava

Ostvari kupovinu od minimalno 50 € i kupljene proizvode šaljemo besplatno na tvoju adresu po izboru!

Artikle dostavljamo preko dostavne službe GLS na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Naručenu robu dostavit ćemo na tvoju adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 3 radna dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko tvoja narudžba prelazi ukupan iznos od 50 €. Za dostavu narudžbe manje od 50 € trošak se naplaćuje u iznosu od 5 €.

U slučaju da ti je isporučen proizvod različit od onog kojeg si naručio i platio, ovlašten si i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci na mail info@stariribar.hr te imaš pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će ti biti dostavljen u roku 5 (pet) dana od zaprimanja obavijesti.

Ukoliko to nije moguće, imaš pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko Ribolovni zavjet d.o.o. nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, dužan si bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu.

Koliki je iznos dostave?

Dostava se naplaćuje 5 € ukoliko je iznos košarice manji od 50 €.

Zašto ste mi naplatili dostavu ako svugdje piše da je besplatna?

Dostava je besplatna samo kad narudžba prelazi 50 €.

Ne dostavljamo:

Niže možete naći popis mjesta i poštanskih brojeva na koje se odnosi ograničena dostava u kojoj pakete ispod 130 € vrijednosti ne šaljemo (kupac će biti obavješten).